Női és Férfi FodrászatNői és Férfi KozmetikaManikűr / MűkörömPedikűrFülbelövés
SZOLGÁLTATÁSAINK KAPCSOLAT / Bejelentkezés . Megközelítés .
Fodrászat
Kozmetika
ARCÁPOLÁS, ARCTISZTÍTÁS
ARC ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉS
ELEKTROKOZMETIKA
MŰSZEMPILLA FELHELYEZÉS
RÁNCTALANÍTÁS
SMINK
SZEMPILLA- ÉS SZEMÖLDÖKFESTÉS
SZŐRTELENÍTÉS
TEKERCSELÉSES FOGYASZTÁS
KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK
Manikűr / Műköröm
Pedikűr
Fülbelövés
Alkalmi Smink
Tökéletes alapozással a visszafogott színezéstől az extravagáns kombinációkig ...
Tovább,..
Szépítő facebook
Csatlakozzon Ön is szépítőinkhez a facebook közösségi oldalon!
Megnyitás ..

Elektrokozmetika
Elektrokozmetika
MIKRODERMABRÁZIÓ Gyémántfejes mikrodermabrázió a leghatékonyabb módszer a mechanikai hatáson alapuló bőrfiatalító eljárások közűl. Egyben a hámlasztás (peeling) legmodernebb módja. Alapelve,hogy a felső elöregedett hámréteg eltávolításával új fiatal hámréteg képződésére serkentjük a bőrt. A kozmetikai hatóanyagok felvételének hatékonyabbá válása, speciális kozmetikumok együttes alkalmazásával arcon, egész test felületén már az első kezelés után látható, érezhető a bőr megújulása, ránctalanabbá válik. Kúra szerűen érdemes hosszútávra gondolni,a kúra 10 alkalom. A kezelt bőrt, igény szerint hatóanyagos masszázs követi.

Az ultrahangos kezelések során az elektromos frekvencia rezgő mozgását aknázzák ki, hiszen a test megfelelő részét ezzel maszírozva hő termelődik. Ennek a melegnek hatására fokozódik az anyagcsere, lazulnak a zsírszövetek, távoznak a méreganyagok, jobban felszívódnak a hatóanyagok, vitaminok a kötőszövetekben.

A VIO, arc parafinnal alkalmazható pattanásos, zsíros test és arcbőr kezelésére. Pórusösszehúzó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatása révén gyorsítja a sebgyógyulást.

Hidroabrázió Vízporlasztás segíségével történő peeling, méyreható szérumok egyéb hatónyagok bejuttatása.

Mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia (elektroporáció) az egyik legújabb elektrokozmetikai eljárás, amellyel a leghatékonyabban lehet a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe- ebben segít a tű nélküli mezoterápia precízitása. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja. Az eljárást szokás még a meso-drainage, meso-lifting nevekkel is illetni.

A mezoterápiához különféle speciális termékek állnak rendelkezésünkre a hyaluronsavtól kezdve a vitaminokon és fehérjéken keresztül egészen a biofunkcionális szérumokig. Az egész mezoterápiás folyamat a ráncok mélységének csökkenését, a kötőszövet feszességét, valamint a depózsírok eltüntetését eredményezi. Az eddig alkalmazott módszerekhez képest a tű nélküli mezoterápia akár a hatóanyag mennyiség 400-szorosát is képes bevinni a szaruréteg alsó részébe, az az alatti rétegekbe pedig azok 1200-szorosát is. Ráadásul mindezt tűk alkalmazása nélkül, fájdalommentesen. Az eredmény már az első kezelés után szemmel látható, ám egy rövidebb kúrával (5 alkalom), és havi rendszerességgel történő fenntartó kezelésekkel visszanyerheti a feszes és üde bőrt és hosszantartóan megőrizheti fiatalos külsejét! A tű nélküli mezoterápiás kezelés természetesen a nyak és a dekoltázs kezelésére egyaránt alkalmas.

Bejelentkezés
Kozmetikai készítmények
Kozmetikai készítmények
Az izraelből származó GIGI termékekkel dolgozom, szépítek sok éves munkatapasztalattal és nem utolsó sorban az igény felmérés alapján választottam. A kívánt eredmény megtartása érdekében fontosnak tartom, a megfelelő otthoni bőrápolást is ...
Tovább,..
További kozmetikai szolgáltatásaink:
Arcápolás, arctisztítás
Arc és dekoltázs kezelés
Elektrokozmetika
Műszempilla felhelyezés
Ránctalanitas
Smink
Szempilla- és szemöldökfestés
Szőrtelenítés
Tekercseléses fogyasztás
Kozmetikai készítmények
NYITVATARTÁS: Hétfő-Péntek 07:30-20:00, Szombat 9:00-14:00
Rózsavölgyi Szépítő Studió Nyitólap | Kapcsolat